Post by bretraconsnonlau on Feb 10, 2022 8:31:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות סיבולת אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
גרפיקה נחמדה ללא צליל והוסרו יותר מדי מודעות.
המשחק הזה נהדר, לפעמים אתה יכול לבחור מה שאתה רוצה על העוגה שלך בסך הכל המשחק הזה מדהים
אני מאוד אוהב את המשחק אבל יש יותר מדי פרסומות
Bake it פנאי cnna
מגניב אבל אוקיי להרבה מודעות עד כדי כך שאני לא יכול לשחק.
היו הרבה פרסומות, בקושי הספקתי לשחק את המשחק כל מה שבאמת עשיתי זה לצפות בפרסומות, אני מצטער אבל הוסרתי....
Bake it פנאי cnna
מעולה אני אוהב את זה מגיע חמדיה כוכבים מי שיצר את זה הוא מלך תעקבו אחריי בטיק טוק
משחק נחמד. זה מאוד קל ונחמד. אבל בזמן האחרון כששיחקתי בו, זה פשוט נהיה מאוד מאוד משעמם אחרי ששיחקתי בו זמן מה, כי זה קל לך לדעת
מגניב
זה משחק טוב אבל אני לא יכול לשחק את המשחק במצב אופליין כדי לא לראות את ארבעים הפרסומות כל שנייה אם המשחק הזה לא היה כזה משחק אאוט הייתי משחק בו יותר
אני נותן 3 כוכבים כי יש יותר מדי מודעות אחרת זה משחק נחמד מאוד מאוד מעניין אבל יש הרבה הרבה הרבה מודעות. נא לשפר את זה. זה מאוד חשוב.
Merge Battle Car: Idle Clicker कैज़ुअल गेम hzn
הפקדים טובים והקונספט בסדר, אבל ברור שזה עוד משחק שנעשה אך ורק כדי לקבל כסף מפרסומות. אתה אפילו לא יכול לשחק בו במצב לא מקוון כי זה מאלץ אותך להתחבר לאינטרנט כך שהוא יכול להפציץ אותך בפרסומות
כיף לשחק בו ואתה יכול ללמוד איך לאפות אבל זה כל כך מפגר וזה לא הגיוני
למשחק יש הרבה פרסומות.
זה משחק מצויין👍🏻👍🏻❤🍩🍩🍩🍩🎂🍰🧁🥧🧁🥧🧁🍩🍩🍩
צפה במודעה לפני רמה, צפה במודעה אחרי רמה, צפה במודעה כדי לפתוח מגש חדש, צפה במודעה כדי להכפיל את התגמול שלך; אבל 90% מהפעמים שאתה צופה במודעה כדי לקבל פרס, כפתור היציאה בפינה השמאלית העליונה של המודעה לא עובד ואתה צריך ללחוץ על כפתור החזרה בסרגל הבית בתחתית הטלפון שלך. מביא לכך שאתה מאבד את התגמול שעבורו צפית במודעה; טקטיקת פיתוי קלאסית
אני מצטער שאני לא מנסה להיות גס רוח אבל האפליקציה שלך לא מורידה וזה די מעצבן הייתי צריך למחוק 3 אפליקציות כדי להשיג את זה וזה אפילו לא יוריד ויש בעיה אחרת זה כל הזמן אומר נסה שוב אבל ניסיתי 10 פעמים וזה לא עבד וה- WiFi שלי בסדר גמור אבל אני מצטער אבל המשחק הזה מקבל כוכב אחד.
די מחורבן.. המון תוספות, ובאמת רק גרסה מחודשת של "משחקים מובילים" אחרים. אני לא מבין את הפנייה, לכל אחד משלו.
זה טוב, אבל לא ממש טוב. הוא מכיל הרבה מאוד ADS. בבקשה תפסיק !
האפליקציה הזו כל כך טובה אבל אתה צריך קצת גישה לאינטרנט כדי לשחק בה, הלוואי שתעשה אותה במצב לא מקוון
יותר מדי פרסומות. יהיה כיף בלעדיו, אבל בשלב זה, זהו סימולטור צפייה במודעות.
אני אוהב את זה זה לוקח זמן. הדבר היחיד מלבד פרסומות הוא למה אתה לא יכול לבחור שבלונות לעבודה של עיצובים או שיש לך את האפשרות לחתוך את החלק העליון של העוגות כמו עם אלו המיוחדות לאלו שאתה מרכיב לבד?
אפליקציה ממש ממש טובה ממצלצה!!
המשחק הזה די מגניב ומרגיע, אבל הפרסומות היו מעצבנות מדי. כאילו אפילו אתה עושה דברים קטנים זה יופיע.
משחק כיף ממש
זה משחק מהמם צריך להכין את קול משהם האנשים הם מזמינים ואנחנו מכינים
המשחק ממש כיף וקל להפתיע לקשט עוגות, במיוחד עם שקית הזילוף. עם זאת, התהליך מתקשה לעבור בצורה חלקה מכיוון שיש תוספת כל כמה שניות, כך נראה. המודעות יופיעו ממש באמצע השירות ללקוח, ולכן יש הפרעות מתסכלות תמידיות.
לוקח יותר זמן להוריד אם יש נתונים גם לוקח יותר זמן להוריד
אני אוהב את זה אבל כשיש לך הוספה כשאתה לוחץ על כפתור היציאה אתה צריך להפעיל מחדש את כל המשחק בבקשה תקן את זה!
מוששלםםם
שילמתי עבור המודעה החינמית, אבל הפרסומות עדיין היו שם.. אפילו פחות פרסומות, זה עדיין כל כך הרבה פרסומות.. האם זו הדרך שבה אתה אוסף כסף? שילמתי את המודעה בחינם כי הבת שלי אוהבת לשחק במשחק הזה.. זה מגוחך, תחזיר את הכסף שלי
המשחק הזה מדהים אבל לא עם פרסומות. כשתסיים לאפות זה יציג מודעה. אנא תקן את אלה
הורדתי את המשחק הזה בגלל שראיתי הרבה תוספות של המשחק אבל כשהורדתי את המשחק הזה הרגעתי שלא תלויות בתוספות. התוספות נראו מדהימות אבל המשחק הוא 👎🏻. מה אני צריך לומר הפקדים של המשחק הם הגרועים ביותר. ואם אנחנו מדברים על המשחק אז אני מציע לא להוריד את המשחק ואם אתה מוריד משחק כלשהו אני אומר שלכל משחק קרא את הביקורות של אנשים למשחק. נתתי למשחק הזה כוכב אחד אבל המשחק לא מורכב גם מכוכב אחד. לְשַׁפֵּר. זה הכי גרוע.
יותר מדי פרסומות!! אני אפילו לא יכול לסיים משימה אחת בלי להמתין בין 2-3 מודעות.
משחק מושלם אני נותנת 5 כוכבים כול הכבוד למי שהמציא את המשחק הזה👏👏👍👍
זה מאוד כיףףףףףףף
טוֹב. למה נתתי לו 4 כוכבים זה כי מיד אחרי שסיימתי לאפות את הסופגנייה הוסף אחרי הוסף אחר הוסף! אתה צריך להיפטר מהתוספות האלה!
אני אוהב את המשחק הזה, הסיבה שאני נותן לו 2 כוכבים כי יש לו הרבה ADS ויום אחד כששיחקתי בו ויש סימן שהוא לבטל עשיתי הכל נכון כשאני עושה טעות אחת זה משתנה אם אני רוצה לבטל אני חייב לצפות בסרטון אבל לפני זה לא היה זה גורם לי לכעוס
זה היה כיף עד שזה נעשה פיגור ופרסומות היו בכל מקום. ואז נאלצתי לצפות בפרסומת רק כדי לקבל ציון בסדר.